АКАУНТИНГ СЪРВИСИС БЪЛГАРИЯ 

 

Счетоводни услуги

Ако търсите счетоводна фирма с дългогодишен опит на пазара и професионален подход към своите клиенти, сте попаднали на правилното място. Акаунтинг Сървисис България гарантира високо качество и оптимални резултати при предоставянето на широк набор от счетоводни и бизнес услуги. Удовлетвореността на клиента е нашата най-висша цел и нейното постижение е най-ценният ни актив.

Законови рамки

Ние познаваме, разбираме и следим както българските, така и международните нормативни и счетоводни стандарти и изисквания. Това ни позволява да Ви помогнем да извлечете максимални ползи от институционалната среда, в която се развивате, както и да сведете до минимум възможните рискове.

Клиенти

За 13 години опит в областта на счетоводството нито един клиент не се е отказал от нашите услуги. Вижте какво казват нашите клиенти за нас и защо ни определят като най-добрата счетоводна фирма на пазара.

Прочетете повече >>

Резултати

Счетоводното приключване на даден период не е постижение. Истинският резултат е усъвършенстването на ежедневните дейности по вписване и управление на Вашите лични или фирмени финанси, което ще Ви спести време, усилия и, разбира се, пари.