АКАУНТИНГ СЪРВИСИС БЪЛГАРИЯ

За нас

Чудите се как да се справите с всички задачи, свързани със счетоводството и обработването на заплати, данъци и осигуровки, без да загубите от фокус основните дейности, процеси и планове на Вашия бизнес? Акаунтинг Сървисис България е отговорът на Вашите проблеми.

Информация

office@accountingservices.bg

+359 2 981 89 95

fax: 02/981 89 95

София, ул. Добруджа №5 ет. 1

Кои сме ние

Акаунтинг Сървисис България предоставя професионални услуги в областта на счетводството и други подпомагащи бизнеса направления. Наши клиенти са както местни, така и чуждестранни фирми и физически лица.

Своите познания и опит на българския пазар трупаме от 1999 г. насам и можем да се похвалим с богато портфолио от успешни проекти и удовлетворени клиенти.

В работата си съчетаваме традиционните за счетоводството ценности като усърдност и прецизност с проактивен и ориентиран към клиента подход.

Екипът на Акаунтинг Сървисис България ще Ви помогне да разберете законовите и административни рамки, пред които сте изправени, и да постигнете оптималното съответствие с тях. Гарантираме Ви професионализъм, индивидуален подход и пълна конфиденциалност.


Гергана Спиридонова

Финансов мендижър и собственик

Гергана има бакалавърска степен по Мениджмент на човешки ресурси и две Магистърски степени - Счетоводство и Финанси на предприятието. Тя е основател и мениджър на Accounting Services Bulgaria.

 

g.spiridonova@accountingservices.bg


Антония Тодорова

Старши счетоводител

Антония е бакалавър по „Стопанско управление” и магистър по „Счетоводство и одит на нефинансовите предприятия”. Тя е част от екипа на Акаунтинг Сървисис България от 9 години.

 
a.todorova@accountingservices.bg
Jordanka Zurkova

Йорданка Зъркова

Старши счетоводител

Йорданка има придобита бакалавърска степен по „Счетоводство и контрол” и магистърска степен по „Счетоводство”. Предстои и придобиване на втора магистърска степен по „Право”.Тя е Старши счетоводител в Акаунтинг Сървисиз България от три години.

 

 
j.zurkova@accountingservices.bg
Nadejda Mulchankova

Надежда Мълчанкова

Младши счетоводител

Надежда е бакалавър по „Счетоводство”. Тя е нашия нов член от екипа на длъжност Младши счетоводител.

 
n.malchankova@accountingservices.bg
Petya Misheva

Петя Мишева

Оперативен счетоводител

Присъединихме към екипа си още един нов член, Бакалавър по "Финансов контрол".

 
p.misheva@accountingservices.bg
 
 
 
Мисия

Нашата мисия е да спестим на нашите клиенти време, усилия и ресурси и да се превърнем в техни доверени партньори по всички въпроси, касаещи счетоводството и бизнес услугите.

Ние постигаме тази цел като предоставяме богата гама от професионални услуги, насочени към потребностите и интересите на нашите клиенти и им помагаме да преодолеят възможните трудности.

Услуги

Акаунтинг Сървисис България предоставя пълния набор от счетоводни услуги, от които един клиент би могъл да се нуждае. Но това далеч не е всичко – ние разбираме комплексните потребности на нашите клиенти и разрастваме своите области на дейност и партньорска си мрежа, така че да можем да предложим най-добрите решения за всички тези потребности под един покрив.

За да придобиете по-конкретна представа за това, как можем да сме Ви от полза, моля посетете страницата с нашите услуги