Информация

Савин Мирков s.mirkov@accountingservices.bg

+359 2 981 89 95

АКАУНТИНГ СЪРВИСИС БЪЛГАРИЯ

Бизнес консултации

Усъвършенствайте мениджърските си решения с помощта на нашите опит и познания. Можем да Ви помогнем да подобрите своите бизнес резултати, както и да се справите в моменти на трудност и несигурност.

Бизнес консултации

Акаунтинг Сървисис България предоставя цялостни решения за потребностите на малкия и среден бизнес.

Независимо от естеството на Вашия бизнес, може да се обърнете към нас за професионален съвет и съдействие. Предлагаме широк спектър от консултантски услуги, както и обучения съгласно Вашите потребности.

Ние подкрепяме клиентите си във всеки момент от тяхното бизнес развитие. Можем да станем Ваши партньори още преди да стартирате бизнеса си, като Ви помогнем при съставянето на бизнес план, изготвянето на бюджет, определянето на бизнес цели, подготовката на срещи с банки и инвеститори за осигуряване на финансиране и справянето с редица бюрократични трудности. Вече установените компании могат да се възползват от нашите експертни услуги при търсене на инвестиции, партньорства и стратегии за развитие.

Акаунтинг Сървисис България извършва пълен набор от счетоводни услуги, включително услуги по счетоводство и персонал, външен и вътрешен одит и данъчни консултации. Освен това посрдством нашата партньорска мрежа можем да Ви предложим услуги в областта на информационните технологии , като създаване и поддържане на фирмен уебсайт и интегриране на софтуерни решения за бизнеса, а също и административно-организационни услуги, като наемане на физически и виртуален офис, телефонен център за обслужване на клиенти, административен персонал и други.