Информация

Антония Тодорова a.todorova@accountingservices.bg

+359 2 981 89 95

АКАУНТИНГ СЪРВИСИС БЪЛГАРИЯ

Правни съвети

Бъдете в течение със специфичните нормативни изисквания и се посъветвайте с нас за приложението им в конкретна ситуация.

Акаунтинг Сървисис България ще Ви свърже с най-добрия правен консултант с оглед на Вашите потребности. Можем да Ви окажем съдействие при еднократни процедури като регистрирането на компания, както и при по сложни процеси, като ежедневното управление на фирментите Ви сметки и задължения. За преглед на специализираните ни услуги в тази област, моля разгледайте Счетоводство и Персонал.

Не се колебайте да се свържете с нас, ако се нуждаете от съвет във връзка със съставянето и сключването на договори, както и с всякакви други правни въпроси. Можем да Ви предоставим актуална информация за законите и разпоредбите в България и да Ви разясним тяхното значение в конкретен контекст. Ние работим само и единствено с доказани експерти и гарантираме, че ще получите точна и ясна информация по Вашите въпроси.

Работим с правни институции, кантори и професионалисти, които специализират в правно консултиране и имат богат опит в тази сфера. Гарантираме успех във всяко начинание - просто ни се обадете