Информация

Гергана Спиридонова g.spiridonova@accountingservices.bg

+359 887 806 657

АКАУНТИНГ СЪРВИСИС БЪЛГАРИЯ

Препоръки

За 13 години опит в областта нито един клиент не се е отказал от нашите услуги. Вижте какво казват нашите клиенти за нас и защо ни определят като най-добрата счетоводна фирма на пазара.

   

По време на съвместната работа на Хел Енерджи България ЕООД с експертите от Акаунтинг Сървисиз България ЕООД, те доказаха, че са много компетентни в счетоводната сфера, както и относно българското законодателство. Тяхната помощ при полагането на основите на бизнеса ни бяха от съществено значение за бъдещото ни професионално развитие. Получихме не само професионални услуги, но и полезни съвети.

Томас Грош
управител на Хел Енерджи България ЕООД

 

Работим с Акаунтинг Сървисиз България от 2 години. Техните познания и внимателно отношение към детайлите ни помогнаха да запазим напредъка на фирмата си докато стартирахме новия си бизнес в България.

Акаунтинг Сървисиз България доказа, че е много компетентен и надежден партньор, който винаги взема под голямо внимание нуждите на своите клиенти. Крайните срокове при поетите задължения винаги са били спазвани навреме. Тяхното обективно мнение и професионални съвети, що се отнася до счетоводните въпроси, направиха работата ни много по-лесна през последните 24 месеца.

Уверени сме в препоръките, които даваме относно счетоводните услуги на Гергана Спиридонова, Йорданка Зъркова и Савин Мирков. Те са не само старателни, прецизни, приятелски настроени хора, на които може да се доверите, но също така са и личности, с които се работи много лесно и които винаги, с отзивчивост отделят време за да обсъждят нашите притеснения и да дадат отговор на въпросите ни.

Ингвилд Съндланд и Солвейг Сандаас
собственици на БиКонектед България ООД

 

Като фирма, която се занимава с предоставянето на аниматорски услуги, бихме искали да дадем положителна оценка на Акаунтинг Сървисиз България за високия професионализъм, с който са били решавани поставените от нас казуси. За дългия период на сътрудничество са ни били предоставяни не само стандартни счетоводни услуги, но също така и професионални съветни по счетоводни и законодателни въпроси. 

Мария Берова
управител на Анимачо ЕООД

 

Витоком ООД изразява признателността си относно качеството на предлаганите от Акаунтинг Сървисиз България услуги. Оценяваме отговорността, гъвкавостта в професионално отношение, както и отдадеността, която предлагате на своите клиенти.

Борислав Маринов
управител на Витоком ООД

 

Да работим заедно с екипа от експерти на Акаунтинг Сървисиз България ни даде шанс да се апознаем с високото ниво на техния професионализъм, със способността им да спазват кратки срокове, както и с умението им да изпълняват всички наши изисквания. Те винаги са работили в полза на нашия бизнес, помагайки ни да постигаме максимални резултати.

Францис Хауърд
собственик на Оак Трии Капитал ЕООД

 

По време на съвместната ни работа с Акаунтинг Сървисиз България, разбрахме, че това е един от най-добрите партньори, които сме имали, особено що се отнася до дългия и сложен процес на годишното счетоводнo приключване. Препоръчвам ги без резерви, защото фирмата ми получаваше съвети, когато това бе изисквано, както и актуална информация. Заедно с професионалните умения, които екипът доказа, че притежава, смятам, че Акаунтинг Сървисиз България е конкурентен доставчик на счетоводни услуги.

Ашок Гохил
мениджър на Биич три Капитал ЕООД